Тиждень дитячої та юнацької книги

З 7 квітня по 14 квітня бібліотека ГНТН проводить тиждень дитячої та юнацької книги.

Програма тижня передбачає літературні вікторини(10. 04 2014); бібліотечні уроки (7.04.2014); стінгазети, присвячені пропаганді читання; зустріч з працівниками обласної бібліотеки для дітей ім. А.Гайдара; показ відеопрезентацій про кращі книги світу, огляди нової літератури для дітей. Фоторепортаж та підсумки тижня будуть презентуватися на сторінці на початку наступного тижня.

Розпочинався тиждень з відкриття стенду "У світі книг", де учні знайомилися з цікавинками про книги та бібліотеки та отримували насолоду від красивих малюнків про улюблених героїв дитячих книг.

У вівторок 8 квітня та п'ятницю 11 квітня учні 6-х класів брали участь у літературних вікторинах. З цікавістю вони відповідали на запитання вікторини, яку бібліотекар представляв у вигляді електронної презентації. Були і переможці - це Шаповалов Єгор, Гуртова Софія, вони отримали найкращі призи; Друге і третє місце посіли: Янушев Антон, Волканова Анастасія, Дідковський Артем, Хандусенко Катерина, Зорін Олексій, Мороз Антон, Чернишова Олександра, Чайковський Тимур. /Files/CAM00450.jpg

Протягом тижня на перервах учні мали змогу переглядати відеоролики. які в гумористичній формі рекламують книги та пропагують користь читання. Приємні спогади залишив відеоролик про кращі бібліотеки світу.

Запланована на тиждень книги зустріч з бібліотекарями обласної бібліотеки для дітей ім. А.Гайдара відбудеться 22 квітня. На захід запрошені учні 5 класу.

Протягом тижня в бібліотеці демонструвалася книжкова виставка "Улюблені герої усіх часів", де були представлені найпопулярніші книги нашої гімназії (за результатами аналізу читацьких формулярів). В рейтингу найулюбленіших наступні книги: В. Нестайко "Космонавти з нашого будинку", "Тореадори з Васюківки", В.Драгунский "Рассказы", романи Ж.Верна, Конан Дойль "Записки о Шерлоке Холмсе"

Випуск альманаху "Знання - це сила" №20. Тема випуску - "Дитяча книга"

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.