Повернутися до звичайного режиму

Крамаренко Владислав став переможцем Всеукраїнського Чемпіонату

Цьогорічний Чемпіонат за участю близько півтори тисяч охочих тривав протягом двох місяців і складався з кількох етапів, зокрема, двох раундів змагань в режимі онлайн та оффлайн - фіналу, який відбувся недавно в Києві, до якого авторитетна суддівська колегія допустила лише сотню «щасливчиків».

Серед них був і Владислав Крамаренко - учень 8 класу гімназії нових технологій навчання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області (директор Любов Краснова) від команди We_Challenge, який отримав за результатами успішного виступу диплом переможця.

Свою перемогу наймолодший за віком учасник Чемпіонату присвятив педагогам: Наталії Миколаївні Фроловій, яка постійно готує його до участі в обласних олімпіадах інформаційних технологій, а також Дмитрові Олексійовичу Єрмакову – викладачу інформатики, з яким здібний юнак готується до перемог олімпіадах різного рівня з інформатики і програмування, виявляючи при цьому неабияку наполегливість й бажання бути лідером.

Успіхові Владислава радіють не лише однокласники та вчителі закладу освіти, у якому він навчається, а й начальник відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградського району Світлана Крамаренко – його мати.

– Мій син свого часу захопився грою в шахи, яка сприяє розвитку логічного мислення та фантазії, прищеплює любов до спорту. Протягом трьох років поспіль він відвідував шаховий гурток у кропивницькому клубі «Біла тура» під керівництвом кандидата в майстри спорту Григорія Дубівки. Виконав норматив першого розряду. Останні два роки серйозну увагу присвячує заняттям з інформатики, про що свідчать його результати за участю в предметних олімпіадах, – розповідає Світлана Валеріівна. – Завжди підтримую і радію з усіма перемогам мого сина.

Вже зараз Владислав почав підготовку до участі в наступному всеукраїнському Чемпіонаті з розробки програмного забезпечення DEV Challenge, сподіваючись на свій черговий заслужений успіх.

Побажаймо вже дев’ятикласникові з Кропивницького нових перемог, на які він заслуговує!

Анатолій Саржевський

(за матеріалами сайту http://osvita.kr-admin.gov.ua)

Кiлькiсть переглядiв: 554

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.