Екскурсія до ПОЛЬЩІ за 305 ЄВРО

Екскурсія за маршрутом Київ – держкордон України – Варшава – Бидгощ – Гданськ – держкордон України – Київ.Дата поїздки – 13-18 лютого 2012.Вартість – 305 ЄВРО.

Повідомляємо, що за ініціативою Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку під патронатом Української Ради Миру розпочато підготовку Проекту “Польський досвід реформ та розвитку європейських традицій”.

У рамках зазначеного проекту, протягом другої декади лютого 2012 року (орієнтовно з 13 по 18 лютого 2012 року), члени Асоціації з групою народної/молодіжної дипломатії відвідають міста Варшаву, Бидгощ та Гданськ (Республіка Польща). Планується проведення зустрічей у державних інституціях та меріях міст, відвідування вищих навчальних закладів, спілкування з молоддю, ознайомлення з історичною та культурною спадщиною міст тощо.

Вартість поїздки – 305 євро – включає проїзд комфортабельним автобусом, медичне страхування, візову підтримку, проживання у готелі, триразове харчування, екскурсійну програму – за принципом «усе включено».

До участі в Проекті запрошуються представники української молоді, учні старших класів, які мають намір навчатися на пільгових засадах у Польщі, усі особи які цікавляться європейськими традиціями, історією та культурою та мають чинний закордонний паспорт або проїзний документ дитини (закордонний паспорт для неповнолітнього).

Заявку на поїздку треба подати ще у грудні 2011!!!

Детальна інформація на сайті www. apibd.com

або у керівника групи – Олега Анатолійовича.

Кiлькiсть переглядiв: 816

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.