«Амурчики проти гламурчиків»

14 лютого, у День Святого Валентина, в нашій гімназії відбулася незвичайна подія. Дівчатка та хлопчики змагалися в дуель - шоу «Амурчики проти гламурчиків», яке підготували учні 6 класу. У святково прикрашеному фойє учасники виконували завдання і отримували бали за конкурси: «Вгадай картинку», «Склади слово», «Обмін ролями», «Вгадай пісню» і «Зірки в ряд». Ведучі шоу - Леонова Ольга та Кузьменко Назар – створили атмосферу доброзичливості, в залі панував гарний настрій, добрий сміх. Учасники гри з повагою ставилися один до одного, глядачі завзято підтримували обидві команди.

Гарною окрасою свята стали музичні паузи. Капренко Вікторія та Романенко Анастасія подарували всім незабутні враження виконанням своїх пісень.

На святі відбулося нагородження переможців конкурсу валентинок «Серцевий напад». Протягом дня учні гімназії мали змогу висловити свої уподобання, голосуючи за валентинки - учасники конкурса. За результатами голосування I місце отримала учениця 6 класу Чайка Софія, II місце – Холіна Вікторія (5 клас), III місце – Мала Олена (учениця 7 класу).

З рахунком 12:10 в дуель-шоу перемогли «Амурчики». «Гламурчики» не образились, а пообіцяли наступного разу взяти реванш. Невеличкі призи потішили всіх.

Отже, усі отримали задоволення на святі!


Галерея "День св.Валентина"

Організатори свята, учні 6 класу, висловлюють подяку учню 6 класу Довгополу Михайлу – головному художнику свята; всім класам за постери, які вони малювали і якими було прикрашено гімназію.

Окрема подяка Ліферу Олегу Анатолійовичу, Гаркавець Любов Владиславівні за допомогу у проведенні свята.

Кiлькiсть переглядiв: 539

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.